IN CURIND NOILE POMPE DE CALDURA NIBE S

POMPE DE CALDURA CARE VA USUREAZA VIATA

Noile serii NIBE S sunt cele mai inteligente pompe de caldura de pana acum si va ofera un confort unic. Caldura, racirea si aerul curat din casa pot fi ajustate usor in functie de nevoile personale.

Ultimele noastre pompe de caldura va fac viata de zi cu zi mai usoara cu o varietate de optiuni inteligente. De exemplu, temperatura camere si apa calda se adapteaza automat la rutina dumneavoastra zilnica. Noua serie S foloseste inclusiv prognoza meteo pentru stabilirea necesarului de incalzire.

Cu NIBE este usor sa fii inteligent.

MOLDENERGY 2017

Prezentam oferta “CEL MAI BUN PRET” la POMPELE DE CĂLDURA GEOTERMALE ȘI AER/APA NIBE SUEDIA. In perioada 1 martie – 30 iunie oferim reduceri grandioase la pompele de căldura geotermale si AER/APA, pina la 12 kw.

 • Pompă de caldura revolutionara AER/APA NIBE F2120 20 KW cu Tancul de acumulare din inox și boiler incorporat, automatizare si accesorii incorporate – Soluția perfecta pentru casa ta.
 • Cazan pe peleti clasa 5 NIBE BIAWAR, performanța si calitate înalta.
 • Panouri solare fotvoltaice de calitate superioara fabricate in Germania. Garanție pina la 25 de ani.
 • Panouri solare plane NIBE Premium, fabricate in Germania.
 • Boilere CORDIVARI Italia cu sistem de protecție brevetat POLIWARM.
 • Sisteme de ventilare cu recuperare compacte 2VV Cehia, care pot fi utilizate in orice spații.
 • Stații de tratare a aerului KOMFOVENT Lituania, care pot fi dimensionate pentru orice putere și tip de construcție.
 • Ventilatoare SADECO Spania, pentru sisteme de ventilare.
 • Automatizari LIUFBERG Cehia, pentru sisteme de ventilare.
 • Ventiloconvectoare SABIANA Italia.
 • Tuburi de distribuție pentru ventilare cu protectie antibacteriana.
 • Sisteme de Incălzire in pardosea moderne de la UNIDELTA și SOPREMA Italia.

Moldenergy_200x200_rom

Domenii de aplicare a pompelor de căldură

Necesitarea de energie și sisteme energo-eficiente per ansamblu, prezintă un subiect cu tendință ECO tot mai des discutat pe teritoriul Republicii Moldova. Sistemele termogeneratoare cu aspect regenerabil, cum ar fi pompele de căldura aer-apă, geotermale, recuperative, centrale de puteri mici, medii, mari, sunt cele mai răspîndite soluții cand se pune accent pe minimizarea cheltuielilor, impactului ecologic negativ și producere mai pură.

Afla mai mult

NIBE F2120 IS A BEST-SELLER!

We doubt that we’ve heard the last word on this subject and are hoping that the end customer will still be able to choose freely.

– Kjell Ekermo- Bussiness area manager for NIBE Climate Solutions

Afla mai mult

Colectoarele solare plane in Moldova de la Geosolar SRL

Colectoarele solare plane in Moldova isi castiga rapid popularitatea datorita suprafetei mari de absorbtie si a costului relativ avantajos, fiind solutia perfecta de energie alternativa. Aspectul estetic al colectoarelor permite ca ele sa se integreze armonic in aspectul general al cladirii. Colectoarele plane sunt cele mai cunoscute tipuri de panouri solare care transforma energia inepuizabila si ecologica a Soarelui, pentru asigurarea cu apa calda si sustinerea sistemului de incalzire. Colectoarele solare plane pot fi folosite ca aport suplimentar pentru sistemul  de incalzire existent sau poate inlocui o instalatie pentru producerea apei calde pentru consum menajer. 

Afla mai mult

Pompele de caldura de la Geosolar SRL

Pompele de caldura reprezinta rezultatul unei tehnologii moderne care actioneaza pe baza energiei regenerabile ale pamantului si soarelui, disponibile in mediu nelimitat si gratuit. Sunt instalatii care utilizeaza caldura din aer, apa sau sol, acumulata in perioada calda a anului. Sistemul de incalzire cu pompa de caldura consuma  20% energie electrica din priza, restul 80%  se ia din apa, sol sau aer. In rezultat se obtine 100% din necesarul termic al cladirii (apa calda pentru consum menajer, incalzire, conditionare pasiva si activa pe timp de vara, unele procese tehnologice, etc.). In Moldova pompele de caldura castiga popularitate datorita eficientei energetice si ecologice.

Afla mai mult

Sistemele solare

Sistemele solare sunt comode, economice si ecologice si reprezinta alegerea perfecta pentru aprovizionarea locuintei cu apa calda si sustinerea sistemului de incalzire pe timp de iarna. Constructiv, acestea sunt formate din cateva colectoare (panouri) solare plane sau cu tuburi vidate, boiler, pompa de recirculare, vas de expansiune, controller solar, tevi, elemente de montaj si alte accesorii necesare pentru a capta energia solara, a o transforma in energie termica si a o furniza consumatorului.

Afla mai mult

Boilere pentru sisteme de incalzire

Asigurarea cu apa calda de consum menajer si caldura sunt elementele cheie in crearea unor conditii de trai confortabile in locuinta dumneavoastra. Din pacate, din diferite motive aprovizionarea cu apa calda poate fi uneori sistata temporar sau chiar total. In astfel de situatii, solutia optima ar fi instalarea unui boiler, care sa asigure incalzirea si mentinerea apei la temperatura dorita. Astfel, consumatorii din sectorul privat sau cel industrial pot obtine independenta totala de sistemul centralizat. Anume din aceste considerente in Moldova boilerele se bucura de o popularitate tot mai ridicata.

Afla mai mult

Colectoare solare in Moldova, de la Geosolar SRL

In prezent, Soarele reprezinta cea mai importanta sursa de energie regenerabila pentru omenire. Conditiile climaterice, scumpirea resurselor energetice si constientizarea importantei protectiei mediului, au determinat specialistii sa creeze sisteme pe baza de colectoare solare. In Moldova, aceste tehnologii moderne s-au remarcat ca solutii viabile pentru a capta energia inepuizabila a soarelui si a o utiliza pentru a produce caldura. Astfel de dispozitive sunt extrem de eficiente atat pentru cladiri comerciale sau industriale, cat si pentru cele rezidentiale, functionand in orice conditii meteorologice. A cumpara un colector solar inseamna a asigura un aport termic la incalzirea locuintei in sezonul rece si de a beneficia de apa calda anul imprejur.

Afla mai mult