Colectoare solare in Moldova, de la Geosolar SRL

In prezent, Soarele reprezinta cea mai importanta sursa de energie regenerabila pentru omenire. Conditiile climaterice, scumpirea resurselor energetice si constientizarea importantei protectiei mediului, au determinat specialistii sa creeze sisteme pe baza de colectoare solare. In Moldova, aceste tehnologii moderne s-au remarcat ca solutii viabile pentru a capta energia inepuizabila a soarelui si a o utiliza pentru a produce caldura. Astfel de dispozitive sunt extrem de eficiente atat pentru cladiri comerciale sau industriale, cat si pentru cele rezidentiale, functionand in orice conditii meteorologice. A cumpara un colector solar inseamna a asigura un aport termic la incalzirea locuintei in sezonul rece si de a beneficia de apa calda anul imprejur.

Colectoarele solare pentru incalzirea apei reprezinta o suprafata absorbanta sub forma plana sau ca tuburi vidate. Suprafata absorbanta este acoperita cu oxid de titan, realizata din cupru, sticla si aluminiu, cu selectivitate ridicata, ceea ce sporeste reactia la radiatia solara. Tuburile sun aranjate paralel, formand un panou care la instalare trebuie orientat spre sud, pentru a absoarbe o cantitate cat mai mare de radiatie solara. O alta componenta importanta a acestei instalatii este rezervorul de acumulare si furnizare a apei calde, care permite inmagazinarea caldurii, minimalizand posibilele pierderi de energie termica. Rezervorul de acumulare este acoperit cu spuma poliuritanica, ceea ce asigura un nivel optim de termoizolare.

Global Geosolar SRL comercializeaza in Chisinau colectoare solare de diferite dimensiuni si complexitate constructiva. Valorificati cu cea mai mare eficienta energia solara in favoarea dumneavoastra. Optati pentru un sistem sigur, ecologic si economic, la cele mai bune preturi. Colectoarele solare pot fi implementate pentru puteri nominale mici sau pot fi extinse pentru a alimenta consumatori mari.

Partajare: