Boilere pentru sisteme de incalzire

Asigurarea cu apa calda de consum menajer si caldura sunt elementele cheie in crearea unor conditii de trai confortabile in locuinta dumneavoastra. Din pacate, din diferite motive aprovizionarea cu apa calda poate fi uneori sistata temporar sau chiar total. In astfel de situatii, solutia optima ar fi instalarea unui boiler, care sa asigure incalzirea si mentinerea apei la temperatura dorita. Astfel, consumatorii din sectorul privat sau cel industrial pot obtine independenta totala de sistemul centralizat. Anume din aceste considerente in Moldova boilerele se bucura de o popularitate tot mai ridicata.

Un boiler CORDIVARI este compus dintr-un rezervor cilindric de acumulare dotat cu un element de incalzire – o serpentina. Rezervorul este prevazut cu un anod de magneziu supradimensionat care are rolul de protectie impotriva coroziunii, garantand conditii igienice maxime. In partea superioara a carcasei este incorporat un termostat care regleaza temperatura apei pentru a preveni arsuri la nivelul pielii. O alta componenta a boilerului este supapa de siguranta care previne cresterea presiunii in instalatie.

Boilerul este confectionat de cele mai multe ori din otel negru. Interiorul rezervorului se acopera cu un strat polimeric numit POLIWARM, rezistente la actiunea agresiva a apelor si la rugina. Inainte de a cumpara un boiler atrageti atentie la nivelul de termoizolare, pentru ca de aceasta depinde eficienta sa energetica. Boilerele performante sunt acoperite cu un strat termoizolant de cele mai multe ori din spuma poliuretanica ecologica pentru a evita pierderile de caldura.

Boilerul functioneaza dupa urmatorul principiu: apa rece ajunsa in rezervor este incalzita prin caldura cedata de serpantina boilerului. Atunci cand se deschide robinetul de apa calda, apa rece impinge cu presiune constanta apa calda din boiler care se redistribuie in retea. Fiecare consum de apa calda coincide cu intrarea aceleiasi cantitati de apa rece.

Global Geosolar SRL comercializeaza in Chisinau boilere si rezervoare de stocare cu schimbatoare de caldura precum si diverse accesorii pentru acestea. Toate produsele prezentate de noi sunt de calitate inalta si la cele mai avantajoase preturi. Boilerele, de obicei se instaleaza in baie dar exista modele de dimensiuni mai mici pentru bucatarii. Montarea este simpla si nu necesita gura de aerisire. Alegeti boilerul care vi se potriveste in functie de spatiul de care dispuneti si caracteristicile tehnice care le poseda: capacitatea rezervorului de acumulare, puterea, timpii de incalzire a apei, greutatea, marimea

Partajare: