Pompe de caldurа și sisteme solare de încalzire a apei pentru consum, în Republica Moldova.

În multe țări, această formă de energie alternativă este utilizată pe scară largă datorită viabilității economice și eficienței energetice.

Republica Moldova are un mare potențial pentru instalațiile solare, în special în regiunile centrale și de sud, iradierea solară ajunge la 3.000 de ore pe an. Teritoriul Republicii Moldova, este suficient acoperit de soare, producția medie anuală de energie fiind de aproximativ 1,100 kWh / m2 pe an. Relieful simplu și micile variații de altitudine permit aproape tuturor caselor din Moldova să profite în mod eficient de o instalație solară.

V-ați pus vreodată întrebarea – cum influențează asupra bugetului dumnevoastră utilizarea surselor alternative de energie pentru a încălzi casa , sau alte încăperi? Dar asupra mediului? Dar asupra sănătății și siguranței dvs?

Răspunsuri la aceste întrebări vi le dă compania Global Geosolar SRL, care, de mai mulți ani vinde cu succes, proiectează, și deservește sursele alternative de aprovizionare cu energie, cum ar fi :

Compania Global Geosolar SRL acordă o atenție deosebită nu numai calitații pompelor de căldură vândute sau sistemelor de încălzire a apei pentru consum menajer, dar și proiectării și instalării acestora in Chisinau. Multiplele sisteme de energie alternativă proiectate și instalate pentru întregul sector public și privat din Republica Moldova, a permis specialiștilor Global Geosolar SRL să acumuleze experiență, iar cursurile de formare desfășurate de către producătorii europeni, le permite să păstreze un nivel ridicat de cunoștințe și de a fi la curent cu toate inovațiile tehnologice.

,,Global Geosolar SRL,, – soluții de înaltă calitate la prețuri accesibile în Moldova!